
اخبار وبگردی
تازه های وبگردی
دراین گزارش به تشریح آخرین اخبار وبگردی می پردازیم.

برکه _ تازه های وبگردی را با ما بخوانید.
تاثیر خطرناک تزریق بوتاکس بر مغز انسان
بسیاری از افراد از تزریق بوتاکس برای اهداف زیبایی استفاده میکنند، زیرا صورت را سفت و چین و چروکها را به طور موثر و آسان پنهان میکند، اما اکنون محققان دریافتهاند که بوتاکس بر فعالیت برخی از نواحی مغز انسان تأثیر میگذارد.
این مطالعه نشان داده است که بوتاکس نه تنها بر توانایی ابراز احساسات تأثیر میگذارد، بلکه مانع از توانایی مغز در تشخیص عبارات دیگران میشود.
تزریق بوتاکس با تزریق ترکیبی به نام "سم بوتولینوم" به صورت، در نواحی مانند پیشانی، اطراف چشم و دهان عمل میکند، به طوری که این ترکیب باعث مسدود شدن سیگنالهای عصبی پوست میشود. با این حال، محققان UCLA با همکاری AbbVie سازنده بوتاکس، اسکن مغزی ۱۰ زن را قبل از تزریق بوتاکس به پیشانی و دوباره ۲-۳ هفته پس از عمل انجام دادند.
در طول آزمایشات، محققان از شرکت کنندگان خواستند تا سعی کنند احساسات و ابراز خشم و شادی را در تصاویر چهرهها شناسایی کنند.
محققان دریافتند که تزریق بوتاکس فعالیت نواحی مغز مرتبط با پردازش هیجانی مانند آمیگدال و شکنج دوکی شکل را تغییر میدهد.
محققان توضیح دادند که نتایج این مطالعه نشان میدهد که بوتاکس نه تنها بر توانایی انسان در بیان احساسات با تأثیر گذاشتن بر ماهیچههای صورت مسئول لبخند، اخم کردن و سایر حالات تأثیر میگذارد، بلکه توانایی مغز را برای تشخیص عبارات دیگران مختل میکند.

چهارشنبهسوری پیش درآمدی برای جشنهای نوروز است و مردم با برگزاری آن به استقبال بهار میروند. یکی از رسوم چهارشنبهسوری خوردن خوراکیهای مقوی و مخصوص این شب باستانی است که در نقاط مختلف ایران متفاوت و متنوع هستند.
آش مخصوص چهارشنبهسوری نوعی آش محلی مازندارنی است که به اسم آش ترشی، آش گزنه و یا آش چهل گیاه هم مشهور است و دارای خواص بیشماری است. این آش طعم ترش خوشمزهای دارد و از نظر غذایی بسیار مغذی و کامل است. در ادامه این مطلب طرزتهیه آش مخصوص چهارشنبه سوری همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این آش خوشمزه و سنتی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
موادلازم برای تهیه آش مخصوص چهارشنبهسوری
چغندر: ۳۰۰ گرم
برنج نیم دانه: ۱ لیوان
باقالی: یک سوم لیوان
نخود: یک سوم لیوان
لوبیا چیتی: یک سوم لیوان
عدس: یک چهارم لیوان
گندم: یک چهارم لیوان
جو: یک چهارم لیوان
ماش: یک چهارم لیوان
سبزی آش خرد شده: ۱ کیلو
پیاز داغ و سیر داغ: به میزان لازم
آب نارنج: نصف لیوان
آبغوره: یک چهارم لیوان
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
۱ ـ نکات مربوط به سبزیآش
سبزی آش یکی از مهم ترین موادی است که در پخت انواع آش مورد استفاده قرار میگیرد. هرچند بسیاری از افراد تصور میکنند که حبوبات اصلی ترین ماده به کار رفته در آش است، حقیقت این است که عطر و طعم آش عمدتاً از سبزیجات استفاده شده در آن تأمین میشود؛ بنابراین هر چه سبزی آش شما تازهتر و خوش عطرتر باشد، غذای شما هم خوشمزه تر خواهد شد. سبزی آش شامل تره، گشنیز، جعفری و برگ اسفناج یا چغندر به میزان مساوی است. توجه داشته باشید که سبزی آش را نباید خیلی درشت خرد کنید. بعضیها به هوای آش سبزیها را خیلی درشت خرد میکنند که درنهایت ظاهر زیبایی ندارد. سبزی آش باید کمی درشت تر از سبزی خورشتی خرد شود.
۲ ـ نکات مربوط به ربانار
رب انار نوعی رب گرفته شده از دانههای انار است که به دو صورت ترش و ملس در بازار موجود است. رب انار معمولا رنگ تیرهای دارد؛ ولی نباید بیش از حد سیاه باشد که نشانه سوختگی رب هنگام پخت است. رب انار مرغوب نباید بیش از حد سفت باشد؛ همچنین نباید بوی ترشیدگی بدهد. برای طبخ این غذا سعی کنید رب انار را از فروشگاههای معتبر و یا از کسانی که به صورت خانگی و تمیز رب انار را درست میکنند، تهیه کنید.
۳ ـ نکات مربوط به پیازداغ
پیاز داغ عطر و طعم بسیار خوبی به آش میدهد؛ اما نکته مهم این است که پیاز داغ باید کاملاً ریز و خشک باشد. برای داشتن یک پیاز داغ پودری و خشک پیاز را به صورت نازک برش بزنید؛ سپس در روغن فراوان که از قبل داغ شده است، سرخ کنید. به این نکته توجه داشته باشید که پیاز باید در روغن شناور باشد؛ بنابراین نباید حجم زیادی از پیاز را در یک مرحله اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد، آن را روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن کاملاً گرفته شود. سپس روی سینی پهن کنید. دوباره که این فرآیند را انجام دادید، پیازهای جدیدی را که سرخ کردید، روی پیاز داغهای قبلی نریزید؛ چون باعث روغنی شدن قبلیها میشود. علاوهبر این باعث میشود که پیازها حالت خمیری پیدا کنند.
طرزتهیه:
۱ ـ ابتدا حبوبات را به مدت ۲۴ ساعت خیس کنید و کنار بگذارید تا نفخ آن گرفته شود.
۲ ـ چغندر را پوست و سپس به اندازه حبه قند خرد کنید.
۳ ـ حبوبات را همراه با برنج خیس خورده داخل یک قابلمه مناسب بریزید و چغندر خرد شده را به آن اضافه کنید. حالا قابلمه را تا جایی که روی مواد را بگیرد، از آب پر کنید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید و شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید؛ سپس حرارت اجاق گاز را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید و حدود ۲ ساعت زمان بدهید تا مواد کم کم بپزند.
۴ ـ بعد از اینکه حبوبات و چغندر پخت، اگر آب قابلمه کم شده است، کمی دیگر آب جوش اضافه کنید؛ سپس سبزی آش را همراه با باقالی داخل قابلمه بریزید. بعد از اینکه سبزی حدود ۱۵ دقیقه جوشید، آبغوره، آب نارنج و رب انار را هم به قابلمه آش اضافه کنید و نمک و فلفل بریزید. اجازه بدهید آش ۵ دقیقه دیگر بجوشد؛ سپس پیاز داغ و سیر داغ را به آش اضافه کنید و ۲۰ دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. حالا آش را داخل ظرف سرو بکشید و روی آن را با پیاز داغ و سیر داغ تزیین کنید، نوش جان./ اخبار وبگردی
پایگاه اطلاع رسانی نشریه برکه بطور منظم خبر های استان فارس علی الخصوص خبر شیراز را به همراه اخبار خوزستان و جنوب ایران را برای شما منتشر میکند با ما همراه باشید.
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر: | |