کد خبر: ٢٨٩٤١   نسخه چاپی  
  • تاریخ درج خبر:1402/02/07-١٠:٤٥

بسته خبری بین الملل

آخرین‌ های بین‌ الملل

دراین بسته خبری به‌تشریح آخرین اخبار بین الملل می‌ پردازیم./ ابوالفضل امیری

 

برکهآخرین‌ های بین‌ الملل را اینجا بخوانید:

 

کشف یک موجود عجیب در هنگ کنگ

دانشمندان برای اولین بار در یک تالاب در هنگ کنگ موجودی عجیب با ۲۴ چشم کشف کردند که مشخص شد یک گونه جدید از عروس‌های دریایی فوق سمی است.
 
به‌نقل از دیلی میل، یک موجود مرموز با ۲۴ چشم در برکه‌ای گل آلود در هنگ کنگ کشف شده است.
دانشمندان هنگام رصد شرایط آب این تالاب، این موجود را کشف کردند و دریافتند که این یک گونه کاملاً جدید از عروس‌های دریایی است.
 
این گونه جدید بخشی از خانواده «عروس‌های دریایی جعبه‌ای»(box jellyfish) است که بدن شفافی به ابعاد کمتر از یک اینچ و سه شاخک بلند دارد.
 
دانشمندان: کشف یک موجود عجیب با ۲۴ چشم در هنگ کنگ
 
عروس دریایی جعبه‌ای جانوری از رده جعبه‌زیان ((Cubozoa) در شاخه مرجانیان است. این جانور کشنده ژلاتینی به اندازه یک توپ فوتبال است و تا ۶۰ شاخک با طول ۴٫۵ متر دارد. هر شاخک از ۵۰۰۰ سلول نیش‌زننده و سم کافی برای کشتن ۶۰ انسان برخوردار است.
 
تاکنون هیچ آمار رسمی وجود نداشته اما کارشناسان برآورد کرده‌اند که سالانه بیش از ۱۰۰ نفر با نیش گونه‌های مختلف این نوع از عروس دریایی در سراسر جهان کشته می‌شوند. طبق برآوردهای بنیاد ملی علوم آمریکا، تنها در فیلیپین سالانه ۴۵ انسان توسط این حیوان کشته می‌شوند. حداقل ۵۱ گونه از عروس دریایی جعبه‌ای تا سال ۲۰۱۸ شناخته‌شده‌ بود که اکنون با کشف این عضو جدید، یک عضو به خانواده آنها اضافه شده است.
 
هنگامی که یکی از شاخک‌های این نوع عروس دریایی به پوست انسان برخورد می‌کند، اقدام به پمپاژ یاخته گزنده به همراه زهر به درون پوست قربانی می‌کند که باعث درد و سوزش شدید می‌شود. شستشو با محلول سرکه برای غیرفعال‌ نمودن یاخته‌های گزنده تخلیه ‌نشده و همچنین جلوگیری از انتشار سم اضافی بسیار مؤثر است. هر چند، برخی از تحقیقات موارد خلاف این موضوع را نشان داده‌اند که البته مورد انتقاد و عدم صحت ادعا قرار گرفته‌اند.
 
اما همانطور که گفته شد، این عروس دریایی تازه کشف شده ۲۴ چشم دارد که به طور مساوی به چهار گروه شش‌تایی تقسیم می‌شوند و درون یک فرورفتگی حسی به نام روپالیوم در هر طرف سر آن قرار دارند.
 
این اولین کشف گونه‌ای از عروس‌های دریایی جعبه‌ای در آب‌های چین و چهارمین گونه از خانواده Tripedaliidae است که شامل برخی از سمی‌ترین حیوانات دریایی در آب‌های استوایی هستند.
 
عروس دریایی جعبه‌ای که به خاطر شکل خاص بدنش اینگونه نام‌گذاری شده، شاخک‌هایی مانند دارت‌های سمی دارد که سمی را آزاد می‌کنند که می‌تواند باعث فلج شدن، ایست قلبی و حتی مرگ شود و همه اینها در عرض چند دقیقه پس از نیش زدن رخ می‌دهد.
 
گفتنی است عروس دریایی جعبه‌ای استرالیایی سمی‌ترین حیوان دریایی در جهان در نظر گرفته می‌شود.
 
گروهی از دانشمندان به سرپرستی دانشگاه باپتیست هنگ کنگ(HKBU) این حیوان دریایی را به مدت سه سال بررسی کردند و دریافتند که تعداد فزاینده‌ای از آنها در آب شور استخرهای پرورش میگو در ذخیره‌گاه طبیعی Mai Po ظاهر می‌شود.
 
این ذخیره‌گاه دارای تالاب‌هایی با استخرهای کم‌عمق است که به رودخانه شام‌چون، رودخانه شان‌پوی و تین‌شویی وای نولا می‌ریزد.
 
دانشمندان این عروس‌های دریایی را از این تالاب جمع آوری کردند و دی‌ان‌ای و بافت آنها را تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که با یک گونه جانوری جدید مواجه هستند.
 
این گونه ارتباط نزدیکی با گونه‌های جامائیکا، فلوریدا، سنگاپور، استرالیا و هند دارد.
 
پروفسور کیو جیان‌ون پژوهشگر ارشد این مطالعه می‌گوید: عروس دریایی جعبه‌ای در آب‌های دریایی چین به ندرت شناخته شده‌ است و معتقدم که این کشف نشان‌دهنده «تنوع غنی» حیات دریایی در اطراف هنگ‌کنگ است.
 
نوع نر و ماده این عروس دریایی جعبه‌ای هر دو در سال ۲۰۲۲ از این تالاب جمع آوری شدند.
 
عروس‌های دریایی جعبه‌ای معمولا ۲۴ چشم دارند و گفته می‌شود که دو گونه از آنها عدسی‌هایی دارند که امکان تشکیل تصویر را برایشان فراهم می‌کنند، در حالی که چهار گونه دیگر فقط می‌توانند نور را حس کنند.
 
این موجود تازه کشف شده دارای سه شاخک به طول ۱۰ سانتی‌متر در گوشه‌های بدن خود است.
 
یک ساختار صاف پدالی شکل در پایه هر شاخک مانند یک پاروی قایق به نظر می‌رسد و به عروس دریایی جعبه‌ای اجازه می‌دهد وقتی بدن خود را منقبض می‌کند، رانش‌های قوی ایجاد کند و این ویژگی به آن کمک می‌کند تا سریع‌تر از انواع دیگر عروس‌های دریایی شنا کند.
 
عروس دریایی جعبه‌ای می‌تواند در حین شنا به سرعت چهار گره دریایی برسد، در حالی که انواع دیگر آن تنها در جریان آب شناور می‌شوند.
 
این گونه جدید تنها گونه شناخته شده از نوع خود در این منطقه است و دانشمندان آن را به افتخار منطقه‌ای که در آن یافت شده Tripedalia maipoensis نامیده‌اند.
 
جیان‌ون می‌گوید: این گونه در حال حاضر فقط در مای پو شناخته شده است. ما معتقدیم که این گونه در آب‌های مجاور نیز پراکنده شده است. 

این مطالعه در مجله علمی Zoological Studies منتشر شده است./ اخبار بین الملل

گدازه‌های این آتش‌فشان آبی‌است!

درشرق اندونزی آتش‌فشانی وجود دارد که گدازه‌های آبی آن شب را روشن می‌کنند، پدیده عجیبی که در هیچ‌کجای دیگر دنیا قابل مشاهده نیست.

رنگ آبی گدازه‌های این آتش‌فشان موجب شده‌است که آن به نام «آتش‌فشان آبی» شناخته شود، در نگاه اول گمان می‌شود که گدازه‌های آبی این آتش‌فشان ماگما است، اما اینگونه نیست، گدازه‌های آبی این آتش‌فشان در واقع حاصل احتراق گازهای سولفوریک هستند.

گاز سولفور تحت فشار و دمای زیاد از شکاف های آتشفشان خارج می شود. دمای آن نزدیک به ۶۰۰ درجه سانتی گراد است و هنگامی که با هوای آزاد برخور می کند آتش می گیرد. آتشی که ارتفاع شعله های آن به ۵ متر می رسد. مقداری از گازهای خارج شده تبدیل به سولفور مایع می شوند. این مایع در حالی که به سمت پایین جاری می شود به سوختن خود ادامه می دهد.

این پدیده یک اتفاق رایج در طبیعت نیست و بسیار عجیب و غیرعادی است؛ وارنر، زمین شناس آمریکایی که در مرکز تحقیقات آتشفشانی آلاسکا کار می کند گفته است آن چه عکاس کشف کرد یک پدیده غیرمعمول است.

برطبق حرف های او کاملا متداول است که گوگرد مایع را در اطراف مناطق آتش‌فشانی مشاهده کنیم. مواد معدنی نقطه ذوب پایی در حدود ۱۱۵ درجه سانتی گراد را دارند که دما و وجرقه های داغ نیز آن را تسریع می بخشد.

چندسالی است که عکاس پاریسی، اولیویه گرونوالد، از این آتش‌فشان در اندونزی عکاسی می‌کند، جایی که آتش خیره کننده و آبی آن اغلب در طول شب از کوه می گذرد.

گرونوالد در ایمیلی درباره آتشفشان Kawah Ijen در جزیره جاوه به National Geographic گفت: «این درخشش آبی - غیرمعمول برای یک آتشفشان - در واقع نور حاصل از احتراق گازهای سولفوریک است.

سینتیا ورنر، زمین شناس تحقیقاتی در سازمان زمین شناسی ایالات متحده (USGS) در رصدخانه آتشفشان آلاسکا، به نشنال جئوگرافیک گفت که عکس های گرونوالد یک پدیده غیرعادی را نشان می دهد.

او گفت: «من هرگز ندیده‌ام این مقدار گوگرد در یک آتشفشان جریان داشته باشد.»

گفتنی است که گرونوالد از هیچ فیلتری برای ثبت تصاویر خود از آتش آبی استفاده نکرده است. این فوران در روز و شب اتفاق می افتد، اما فقط در تاریکی قابل مشاهده است./ اخبار بین الملل

گدازه‌های این آتش‌فشان آبی‌است!
گدازه‌های این آتش‌فشان آبی‌است!

غذای متفاوت نجیب‌زادگان و فراعنه‌ مصر
طبیعت در مصر باستان بسیار دست و دلباز بود. از این رو غذاهای متنوع در این سرزمین به وفور یافت می‌شد تا جایی‌که می‌توانستند مواد غذایی‌شان را صادر کنند.

مصر باستان به تمدنی در شمال شرقی آفریقا در دره‌ رود نیل گفته می‌شود. تمدن مصر باستان نمونه‌ای از تمدن‌های بنا شده بر مبنای آبیاری بود. در میان تمدن‌های باستانی، مصری‌ها از غذاهای بهتری بهره می‌بردند که این موضوع به رود نیل که منبع آبی مهمی برای آبیاری زمین‌های کشاورزی دارد مرتبط است.

نزدیکی مصر به خاورمیانه، کار تجارت را آسان می‌کرد. از این رو مصریان علاوه بر اینکه می‌توانستند مازاد مصرف خود را صادر کنند، از غذاهای خارجی، سایر سرزمین‌ها نیز بهره می‌بردند که سبب تنوع عادات غذایی آنها می‌شد. در واقع مقادیر برداشت شده دانه در هر فصل به مراتب از نیازهای این کشور فراتر بود؛ بنابراین بسیاری از آنها به کشورهای همسایه صادر می‌شد که منبع درآمد مهمی برای خزانه‌ مصر بود.

رژیم مصری‌های باستان به موقعیت اجتماعی و ثروت آنها بستگی داشت. نقاشی‌های موجود در مقبره‌ها، رساله‌های پزشکی و باستان شناسی انواع غذاها را برای نجیب‌زادگان و اشراف و فراعنه مصر نشان می‌دهد. انتخاب غذا برای ثروتمندان همان اندازه وسیع بود که برای بسیاری از مردم در دنیای مدرن کنونی گسترده است. در حالی که دهقانان و بردگان تنها یک رژیم محدود داشتند؛ شامل نخودچی و آبجو با خرما، سبزیجات و ماهی.

از محصولات غذایی اصلی این سرزمین، جو و برنج بود که برای درست کردن آبجو و نان استفاده می‌شد. انواع متنوعی از سبزیجات از جمله: پیاز، سیر، تره فرنگی، لوبیا، عدس، نخود، تربچه، کلم، خیار و کاهو در مصر باستان پرورش داده می‌شد. میوه‌هایی مانند خرما، انجیر، انار، خربزه و انگور نیز وجود داشت. عسل نیز برای شیرین کردن شیرینی بود.

سیلاب سالانه دشت‌ها در کنار نیل و سایر رودخانه‌ها، خاک را برای رشد محصولات غلات نیز حاصلخیز می‌کرد. در دوران باستان، دره‌ رود نیل، به ویژه منطقه‌ دلتا بالا، به هیچ وجه چشم انداز بیابانی نداشت.

رژیم غذایی مصر با ماهی، پرندگان و گوشت تکمیل می‌شد؛ اما کشاورزان تنها در مناسبت‌های خاص گوشت مصرف می‌کردند. حیوانات اهلی شده‌ای که برای غذا پرورش می‌یافت شامل گوسفند، بز و خوک بود.

فرعون‌ها و نجیب‌زادگان و اشراف به شکاری می‌رفتند که هم تفریح و سرگرمی بود و هم توجه به آیین‌ها و مذهب. صحنه‌های شکار اغلب بر دیوار معابد و مقبره‌ها به عنوان یادآور نبوغ پادشاهان و نجیب‌زادگان به تصویر کشیده می‌شد. در حالی که افراد عادی جامعه آن روز کمتر از گوشت حیوانات استفاده می‌کردند.

خرگوش، گوزن، گاو، آهو، اسب آبی، فیل و شیر از جمله حیوانات وحشی بودند که برای گوشت و پوست‌شان شکار می‌شدند.

ماهی‌گیری به طبقه‌ کارگر اجازه می‌داد تا تنوع را به رژیم غذایی خود اضافه کند. از این رو فقرا گوشت ماهی را جایگزین سایر گوشت‌هایی می‌کردند که نمی‌توانستند آن را تهیه کنند. گونه‌های متعدد دریایی در رود نیل، منطقه‌ دلتا و دریای مدیترانه به وفور یافت می‌شد. ماهی‌هایی که در رود نیل گیر کرده بودند، منبع مهمی از پروتئین برای مردم فقیر بودند. روش‌های ماهیگیری شامل استفاده از قلاب و نخ و یا تله و تور بود.

قایق‌های ماهیگیری کوچک از نی‌های پاپیروس ساخته می‌شد که به طور طبیعی با حفره‌های هوا پر می‌شدند. آنها را شناور می‌کردند و برای ماهیگیری در باتلاق‌های نیل مورد استفاده قرار می‌دادند.

شواهد نشان می‌دهد که مصری‌های فقیر، جوندگانی مانند موش و خارپشت را نیز شکار می‌کردند.

همچنین پرندگانی از جمله غازها و اردک‌ها، بلدرچین‌ها، کبوترها به عنوان مرغ در دسترس بودند و تخم مرغ نیز خورده می‌شد که می‌توانستند آنها را در باتلاق‌ها و جنگل‌های کنار رود نیل شکار کنند.

سلاطین قدیم مصر فرعون نام داشتند. فراعنه‌ی مصر از بیست و شش سلسله تشکیل شده بود که تاریخ‌شان تقریبا سه هزار سال را شامل می‌شود. پایتخت مصر گاهی ممفیس و زمانی تب بود. قدرت و عمران این مملکت در عهد سلطنت تحوتموس سوم و رامسس دوم به بالاترین درجه رسید.

فرعون و خانواده‌اش در قصری بزرگ در قلب شهر زندگی می‌کردند. این قصر با دیوارهای ضخیم سفید احاطه شده بود. این ساختمان از چوب و خشت ساخته شده بود و روشن و هواگیر بود و نسبت به کاخ‌های امروزی اسباب و اثاثیه‌ی کمتری داشت. اسباب قصر شامل صندلی‌هایی با پایه‌های به شکل پنجه شیر، صندوق‌هایی از آبنوس و عاج برای پوشاک و جواهرات و تخت‌هایی باریک با کناره‌های مزین بود. برق طلا در همه جا قابل رؤیت بود. کف اتاق‌ها، دیوارها و سقف‌ها گچکاری بود و با نقاشی‌هایی که صحنه‌هایی از زندگی شهری را در مصر نشان می‌داد، پوشیده بود./ اخبار بین الملل

غذای متفاوت نجیب‌زادگان و فراعنه‌ مصر
غذای متفاوت نجیب‌زادگان و فراعنه‌ مصر

با اکتشافات حیرت انگیز این دختران نوجوان آشنا شوید
از فسیل‌های ۲۰ میلیون ساله گرفته تا مولکول‌های جدید؛ اکتشافات زیادی هستند که ممکن است باور نکنیم به دست چه کسانی انجام شده‌اند!

معمولا وقتی دربارۀ اکتشافات مهم می‌شنویم، تصورمان این است که دانشمندانی سن و سال‌دار یا پژوهشگرانی جوان و دانشگاه‌دیده پشت این کشفیات بوده‌اند. البته بیشتر وقت‌ها همینطور هم هست؛ اما نه همیشه! احتمالا تعجب می‌کنید اگر بدانید گاهی دختران خردسال بوده‌اند که دنیا را با کشفیات جالب و مهم‌شان شگفت‌زده کرده‌اند.

وقتی صحبت از اکتشافات علمی، باستان‌شناسی و دیرین‌شناسی می‌شود، دختران خردسال برای خودشان جایگاه مهمی دارند! کافیست این موضوع را در گوگل جستجو کنید تا ببینید آن‌ها به چه یافته‌های جالبی دست پیدا کرده‌اند. در این مطلب، تعدادی از اکتشافات جالب دختران خردسال را می‌خوانید.

۱. مالی و مگالودون

از اکتشافات این دختران نوجوان، قطعا حیرت‌زده می‌شوید

تازه‌ترین یافته توسط دختر ۹ ساله‌ای به نام مالی سَمپسون انجام شده است. سال ۲۰۲۲، این دختر کلاس چهارمی و خانواده‌اش صبح روز کریسمس، سرگرم جستجوی دندان کوسه‌ماهی در ساحل کالوِرت در مِری‌لَند بودند. در واقع، مالی که عشق به فسیل علاقه‌ی مشترک او و پدرش است، به طور خاص به دنبال دندان مگالودون بود و ساحل کالوِرت مکان معروفِ یافتن آن‌ها بود.

اما با کشف یک دندان مگالودون به بزرگی دست خودش با حدود ۵ اینچ طول، مالی به چیزی بیش از انتظارش دست یافت. معنای نام این کوسه‌ی منقرض «دندان غول‌آسا» است، بنابراین چیزی که مالی یافته، بدون‌تردید بسیار بزرگ است: بزرگ‌ترین دندان مگالودون شناخته‌شده تنها دو اینچ از این یافته‌ی اخیر بلندتر بود.

این اکتشاف تکرارنشدنی به قدری مهم بود که وقتی مالی یافته‌ی ۱۵ تا ۲۰ میلیون ساله‌ی خودش را در یک موزه‌ی دریایی محلی تایید کرد، در سراسر جهان تیتر اخبار شد. این دندان حالا در کلکسیون خصوصی مالی است.

۲. شمشمیر ساگا

از اکتشافات این دختران نوجوان، قطعا حیرت‌زده می‌شوید

روزی روزگاری، دختر کوچکی به نام ساگا یک شمشیر اسرارآمیز کشف کرد که قرن‌ها در آب‌های یک رودخانه از نظر‌ها پنهان مانده بود. بله، شبیه آغاز یک داستان حماسی باستانی به نظر می‌رسد، اما این ماجرا در سال ۲۰۱۸ اتفاق افتاد. ساگا وانچک که آن زمان ۸ ساله بود در تعطیلات تابستانی در دریاچه‌ای نزدیک تانو (Tånnö) سوئد یک شئ دراز و پوشیده از رسوب را از بستر دریاچه بیرون کشید. این شئ مدت‌زمانی به اندازه‌ی ۱۵۰۰ سال آنجا بوده، اما ساگا فوراً تشخیص داد این شئ شمشیری است که هنوز در غلاف خود است؛ غلافی که بقایای چرم و چوب آن هنوز بجا مانده است.

باستان‌شناسان که ابتدا تصور می‌کردند این شمشیر یک شمشیر عصر وایکینگ‌هاست، بعدتر دریافتند تیغه‌ی آن قدیمی‌تر است؛ چیزی حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ پس از میلاد، یعنی دوره‌ی مهاجرت‌ها! به رغم آرزوی بسیاری از مردم سراسر جهان که ساگا بتواند این شمشیر را نزد خودش نگهدارد، این دست‌سازه به موزه تحویل داده شد؛ جایی که فاصله‌ی زیادی با مکان اکتشافش ندارد و تحت مراقبت نگهبانان است تا محققان به مطالعه روی آن ادامه دهند. در عوض، هیئت میراث ملی سوئد مبلغ ۱۶۰۰ دلار به ساگا اهداء کرد.

۳. طلسم مصری نِشاما

از اکتشافات این دختران نوجوان، قطعا حیرت‌زده می‌شوید

نِشاما اسپایلمَن تنها ۸ سال داشت که با خانواده‌اش در پروژه‌ی غربال کوه معبد شرکت کرد؛ ابتکاری جهت بررسی چند تن خاک و آوار که به شکل نادرست حفاری شده بودند و بدون نظارت باستان‌شناسی که قانون خواستار آن بود، جابجا شده بودند. نشاما در حال غربال آوار در بیت‌المقدس بود که یک شئ کوچک یافت که بخشی از یک طلسمی بوده که صاحبش آن را به گردنش آویزان می‌کرده است. سال ۲۰۱۶ بود که باستان‌شناسان این خبر را به نشاما و باقی دنیا دادند که این طلسم در اصل مصری است و بیش از ۳۰۰۰ سال قدمت دارد. افزون بر این، این طلسم منقوش به نام یک فرعون بود: تحوتموس سوم که از سال ۱۴۷۹ تا ۱۴۲۵ پیش از میلاد حکمرانی می‌کرد؛ تقریباً زمانی که اورشلیم تحت سلطه‌ی مصر بود.

۴. مولکول شگفت‌انگیز کلارا

از اکتشافات این دختران نوجوان، قطعا حیرت‌زده می‌شوید

برای کلارا لازِن کلاس پنجمی اهل کانزاس‌سیتی، میزوری یک آزمایش ساده‌ی مدرسه، زمینه‌ساز به زبان افتادن نام او در محافل علمی شد. کلارا که حین کار با ابزاری که به او اجازه‌ی ساخت مدل‌هایی از انواع مختلف مولکول را می‌داد، به سبک آزاد روی آورد و ترکیبی از اتم‌های کربن، نیتروژن و اکسیژن را گرد هم آورد که موجب حیرت معلمش شد: کلارا مولکولی ساخته بود که معلمش هرگز آن را ندیده بود! معلم این پیکربندی مرموز را با دوستش رابرت زولنر که استاد شیمی است یک مقاله‌ی علمی درباره‌ی اکتشاف آن منتشر شود. این مقاله سال ۲۰۱۲ در مجله‌ی شیمی محاسباتی و نظری منتشر شد و کلارا به عنوان نویسنده‌ی مشترک این مقاله معرفی شد.

۵. فسیل خارق‌العاده‌ی ماری

از اکتشافات این دختران نوجوان، قطعا حیرت‌زده می‌شوید

آخرین نمونه از دختران فهرست ما حدود ۲۰۰ سال پیش می‌زیست، پیش از تمام دخترانی که تا کنون به آن‌ها اشاره شد. نام او ماری آنینگ است که سال ۱۷۹۹ در لایم رگیس، دورسِت انگلستان متولد شد و یک دیرین‌شناس آماتور بود. ماری به رغم آموزش محدودی که دیده بود، به عنوان کلکسیون‌دار فسیل صاحب نام شده بود. او و پدرش معمولاً در صخره‌های نزدیک خانه‌شان در جستجوی فسیل بودند، جایی که هم‌اکنون به ساحل ژوراسیک معروف است، چون مملو از فسیل‌های آن دوران است. پیدا کردن فسیل و فروختن آن به توریست‌ها در آن منطقه رایج بود و خانواده‌ی ماری هم برای امرار معاش خودشان این کار را انجام می‌دادند.

اما ماری استعداد خاصی در شناسایی و استخراج ماهرانه‌ی فسیل‌ها از صخره‌هایی داشت که جنس‌شان از آهک و سنگ نفت‌زا بود. نخستین یافته‌ی مهم ماری به عنوان یک کودک در سال ۱۸۱۱، اسکلت ایکتیوسور (ماهی‌خزنده‌سان) بود؛ یکی از نخستین نمونه‌های یافت‌شده که در نوع خود بهترین است. از دیگر اکتشافات اولیه و مهم او می‌توان به فسیل‌های پلسیوسورسان (نزدیک‌سوسمارسان) و پتروسور (خزنده‌بال‌سان) اشاره کرد.

ماری در طول عمرش بخاطر یافته‌هایش در تمام اروپا معروف شد. با اینکه بسیاری از زمین‌شناسان آن دوران مشتریان همیشگی او بودند، اما از سوی جامعه‌ی علمی از ماری آنطور که شایسته بود قدردانی نشد. درست مانند تمام زنان آن دوران، او اجازه نداشت عضو جامعه‌ی زمین‌شناسی شود یا حتی در جلسات آن‌ها حاضر شود. با این حال، در اواخر عمرش (ماری سال ۱۸۴۷ در اثر سرطان سینه جانش را از دست داد)، با تاخیر از سوی جامعه‌ی زمین‌شناسی مبلغی پول به او اهدا شد و بخاطر کمک‌های شایانش به علم از او تقدیر شد اما این قدردانی شامل برپایی تندیس او یا مشابه آن نمیشد.

بیش از ۱۵۰ سال بعد، این شکل از قدردانی توسط دختر خارق‌العاده‌ی دیگری انجام شد. سال ۲۰۱۸، اِوی سوآیر ۱۱ ساله یک کمپین جذب سرمایه به راه انداخت تا یک مجسمه‌ی برنزی از ماری آنینگ ساخته شود. پس از جمع‌آوری پیش از ۱۰۰۰۰۰ دلار، مجسمه‌ی آنینگ بالاخره ساخته شد و ماه مه ۲۰۲۲ در لایم رگیس از آن پرده‌برداری شد!/ اخبار بین الملل


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج