کد خبر: ٣١٠٣١   نسخه چاپی  
  • تاریخ درج خبر:1403/01/17-١٢:١٩

غذاهای کم‌چرب، فریب چربی‌زدایی!

۹ غذای کم‌چرب که درواقع برای سلامتی شما مضر هستند

متخصصان تغذیه می‌گویند که غذاهای کم‌چرب نه تنها مفید نیستند، بلکه می‌توانند مضر هم باشند.

 

برکه _ دلیل این امر این است که چربی‌های سالم مانند امگا ۳ و چربی‌های تک غیراشباع برای سلامتی ضروری هستند و حذف آنها از رژیم غذایی می‌تواند به ضرر بدن باشد.

علاوه بر این، تولیدکنندگان مواد غذایی برای جبران چربی حذف شده، اغلب از مواد ناسالمی مانند پرکننده‌ها، امولسیفایرها و قندها استفاده می‌کنند.

در این مطلب ۹ مورد از غذاهای کم‌چرب که به نظر می‌رسد سالم هستند اما در واقع مضر هستند، معرفی شده‌اند:

  • بستنی کم‌چرب: بستنی کم‌چرب کلسیم و پروتئین کمتری دارد و ممکن است طعم و مزه آن به اندازه بستنی پرچرب دلچسب نباشد.
  • کره بادام زمینی کم‌چرب: چربی موجود در کره بادام زمینی برای سلامتی قلب مفید است و حذف آن می‌تواند باعث از بین رفتن مواد مغذی مهم شود.
  • سس مایونز کم‌چرب: سس مایونز کم‌چرب طعم و مزه سس مایونز سنتی را ندارد و مواد مغذی زرده تخم مرغ را نیز ندارد.
  • انرژی‌بارهای کم‌چرب: انرژی‌بارهای کم‌چرب ممکن است حاوی مواد مصنوعی و ناسالم باشند.
  • کوکی‌های کم‌چرب: کوکی‌های کم‌چرب قند بالایی دارند و می‌توانند باعث افزایش وزن شوند.
  • مارگارین: مارگارین به اندازه کره واقعی سالم نیست و ممکن است حاوی چربی‌های ترانس باشد.
  • سس سالاد کم‌چرب: سس سالاد کم‌چرب ممکن است حاوی شیرین کننده‌ها و نشاسته‌های اضافی باشد.
  • سوپ آماده کم‌چرب: سوپ آماده کم‌چرب ممکن است حاوی مقدار زیادی سدیم باشد.
  • چیپس و چوب شور کم‌چرب: چیپس و چوب شور کم‌چرب، علی‌رغم چربی کم، غذاهایی فرآوری شده و ناسالم هستند.

نکات قابل توجه:

  • چربی‌های سالم برای سلامتی ضروری هستند.
  • حذف چربی از غذاها می‌تواند باعث از بین رفتن مواد مغذی مهم شود.
  • غذاهای کم‌چرب ممکن است حاوی مواد ناسالمی مانند پرکننده‌ها، امولسیفایرها و قندها باشند.
  • هنگام انتخاب غذا، به جای تمرکز بر چربی، به مواد تشکیل دهنده آن توجه کنید./ سلامت

 

تازه‌های سلامت را اینجا بخوانید.

 

 

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج